Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Veí i veïna de Granyanella ara més que mai, #quedatacasa i descarrega’t l’app VILACONNECT del teu municipi.

En aquests moments d’excepcionalitat cal estar informat en tot moment de tot el que passa al teu municipi i a la comarca.

DIJOUS 09 ABRIL 2020

L’aplicació és una eina desenvolupada per la Diputació de Lleida per al municipi de Granyanella i que va lligada a la pàgina web de l’ajuntament. Aquesta aplicació ofereix la possibilitat de rebre notificacions, avisos i notícies al mòbil de les informacions de l’ajuntament i també del municipi. Per això us recomanem que us descarregueu al vostre telèfon mòbil l’aplicació VILACONNECT on us arribarà de manera immediata totes les novetats i notícies de la situació pel COVID-19 al nostre municipi.

Hi podeu rebre informacions importants que poden ser del vostre interès, com les mesures de seguretat i salut que s’estan duent a terme Granyanella, els serveis que estan tancats o els que continuen vigents, serveis de transport especials, l’atenció a les dones en situació de violència de gènere...

A Granyanella treballem pels nostres veïns i veïnes, creiem que estar informat i quedar-se a casa és la millor opció per poder evitar la propagació d’aquesta nova malaltia.

Mira el darrer comunicat de l'ajuntament on s'informen de les mesures de prevenció que calen seguir degut a la situació d'excepcionalitat generada pel virus COVID-19.

L’aplicació VILACONNECT ja està disponible tant per dispositius Android com IOS.

Ajuntament de Granyanella

Document Actions